RM29.00
BC 02 - NAFURA | Pink Peony Head to Toe All Body Shower & Shampoo (210 ML)
Price RM29.00
Brand Nafura
Reward Points 3
Points Needed 2900
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

NAFURA Pink Peony Head to Toe All Body Shower & Shampoo

 

ISI PADU

210 ML

 

WANGIAN

Peony Merah Jambu

 

ASAL WANGIAN

Perancis

 

DIHASILKAN DI

Malaysia

 

PENERANGAN PRODUK

Pink Peony Head to Toe All Body Shower & Shampoo adalah gel mandian dan shampoo mempunyai rumusan bebas sulfat yang membersihkan kulit dan rambut dan menjadikan kulit terasa bersih, lembut dan terhidrat tanpa mengganggu menghalang lembapan kulit atau mengeringkan kulit anda. Selain itu, ia membantu menyegarkan kulit dan berkesan mengekalkan kulit kelihatan lebih sihat.

 

Dengan gel mandian dan shampoo berasaskan wangian Peony Merah Jambu sebagai simbol kebahagiaan dan kedamaian kepada si pemakai. Harumannya yang menenangkan, bauan yang sangat lembut dengan rumusan bauan yang lembut dari pati bunga Peony Merah Jambu sentiasa mendamaikan.

 

Gel mandian dan shampoo Peony Merah Jambu ini akan menenangkan dan mendamaikan anda sepanjang hari.

 

KANDUNGAN

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, PEG-150 Distearate, Sodium Lauroamphoacetate, Polysorbate 20, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Pachyrrhizus Erosus Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

 

NOMBOR PENDAFTARAN PRODUK

NOT220300084K

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews